•  


    U verjaardag op het strand!'

     

    Onze locatie bied u diverse mogelijkheden.

Je verjaardag vieren op het strand met een heerlijke Beach BBQ!

Wat is er nu mooier om je verjaardag te vieren met je beste vrienden en familie met op de achtergrond het unieke uitzicht van het brede strand van Hoek van Holland en de Noordzee.

Deze dag staat U in het middelpunt en geniet u met uw gasten van een ontspannen dag aan het strand met lekkere drankjes en lekker eten.

Ook voor de kinderen een heerlijke stranddag!

Voor de kleinste kinderen kunnen we een luchtspringkussen plaatsen en kunnen voor hun een ware kinderbar maken met limonade en lekkere snoep dingetjes.

Mogelijkheden.

Van ontvangst met luxe gebak of een mooie verjaardagstaart, lekkere tapas hapjes tussen de bedrijven door tot een ware toost op de jarige met Prosecco of gezellige Beach Cocktail, er zijn teveel mogelijkheden om ze allen te benoemen, maar belangrijk is waar maken wij u blij mee!'

Heerlijke Beach-BBQ om je vingers bij af te likken.

Ik zeg het nog maar eens, ons bbq arrangement "Zeebad Vis en Vlees" heeft zijn kwaliteit in de jaren al bewezen! Onze hele zalmzijde met citroen kruiden olie gaat geheel op de bbq, een plaatje voor het oog, maar ook zeker voor de smaakpupillen. Verder gamba's in knoflook, huisgemaakte hamburgertjes, lende biefstukjes en meer. Uw gasten ontbreken het aan niets. Ook vegatarische gerechten zijn al opgenomen in het bbq arrangement maar geeft u een seintje aan de kok (dat ben ik! ) en hij maakt a la minute een vega gerecht met champinons en groente op de bbq.

Laat mij weten of u een afspraak wilt maken om u verjaardag bij ons te bespreken. T:0174 384488 

Beach BBQ met DJ
Zon, lekker eten, feesten geef een "BBQ BEACH-PARTY"
Strand activiteiten
Zoekt u een actief bedrijfsuitje? Kijk op onze activiteiten pagina.
Lunchen aan zee
Voor groepen hebben wij onze lunchbufetten.
Realisatie Acadia