•  


    U verjaardag op het strand!'

     

    Onze locatie bied u diverse mogelijkheden.

Je verjaardag vieren op het strand met een heerlijke Beach BBQ!

Wat is er nu mooier om je verjaardag te vieren met je beste vrienden en familie met op de achtergrond het unieke uitzicht van het brede strand van Hoek van Holland en de Noordzee.

Deze dag staat U in het middelpunt en geniet u met uw gasten van een ontspannen dag aan het strand met lekkere drankjes en lekker eten.

Ook voor de kinderen een heerlijke stranddag!

Voor de kleinste kinderen kunnen we een luchtspringkussen plaatsen en kunnen voor hun een ware kinderbar maken met limonade en lekkere snoep dingetjes.

Van ontvangst met luxe gebak of een mooie verjaardagstaart, lekkere tapas hapjes tussen de bedrijven door tot een ware toost op de jarige met Prosecco of gezellige Beach Cocktail, er zijn teveel mogelijkheden om ze allen te benoemen, maar belangrijk is waar maken wij u blij mee!'

Heerlijke Beach-BBQ om je vingers bij af te likken.

Ik zeg het nog maar eens, ons bbq arrangement "Zeebad Vis en Vlees" heeft zijn kwaliteit in de jaren al bewezen! Onze hele zalmzijde met citroen kruiden olie gaat geheel op de bbq, een plaatje voor het oog, maar ook zeker voor de smaakpupillen. Verder gamba's in knoflook, huisgemaakte hamburgertjes, lende biefstukjes en meer. Uw gasten ontbreken het aan niets. Ook vegatarische gerechten zijn al opgenomen in het bbq arrangement maar geeft u een seintje aan de kok en hij maakt a la minute een vega gerecht met champinons en groente op de bbq.

bent u geinteresseerd laat het ons weten via ons contactformulier of per telefoon T: 0174 384488 

Strand BBQ
Komen jullie barbecuen op het strand?
Strand activiteiten
Zoekt u een actief bedrijfsuitje? Kijk op onze activiteiten pagina.
Realisatie Acadia